Banc Mediolanum-Compromiso presenta un nou equip ciclista a Sabadell

El col·lectiu està vinculat a la preservació del medi ambient

Presentació del conjunt
Presentació del conjunt | Cedida
Redacció
07 de març del 2017
Sabadell compta amb un nou equip ciclista, el Banc Mediolanum-Compromiso, Cycling Team, vinculat a la preservació del medi ambient. El col·lectiu es va presentar aquest cap de setmana, on un dels reptes de la jornada va ser aconseguir que la bicicleta estàtica no parés de rodar durant 24 hores.

Aquesta activitat es va traduir en 1.040 quilòmetres fets pels corredors de l’equip que sumats amb els solidaris que han pedalejat aporten 1.406’72 quilòmetres per la pobresa energètica i el canvi climàtic. El repte es va assolir gràcies al centenar de persones que desinteressadament van implicar-se a pedalar una estona. L'acte també va comptar amb la participació d’algunes de les cares conegudes de la ciutat com ara Oscar Salguero, medallista d’or paralímpic.

Durant tot el cap de setmana, la presentació del nou equip va anar acompanyada de diferents activitats com una màster class de zumba a càrrec Vip Dance Studio, i el Gimnàs Municipal de Sabadell, on unes 400 persones van acompanyar a ritme de zumba l’última hora del repte. També es va afegir en aquesta estona pedalejant per la causa el gran Germán Ramírez.