Una exposició per homenatjar Tete Montoliu 20 anys després de la seva mort

Carles Bros presenta una intervenció pictòrica a l'espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa

Un dels quadres de l'exposició.
Un dels quadres de l'exposició. | Carles Bros/CCT
Redacció
04 de març del 2017
L'espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa acull des d'aquest dijous una intervenció artística de Carles Bros, que vol homenatjar el pianista Tete Montoliu quan es commemoren els vint anys de la seva mort, l'agost del 1997.

L'exposició, presentada per l'espai G d'Art i que es podrà visitar fins el dia 31 de març, tindrà l'acte central el dijous 16, a dos quarts de vuit del vespre, quan es farà la inauguració amb un concert de piano a càrrec d'Ignasi Terraza.

L'exposició va acompanyada d'un text escrit pel mateix artista, Carles Bros, titulat "L'aventura de la creativitat":

"L’art és com una aventura, un risc. És com entrar en una jungla on et jugues la pell. Per a crear has d’estar explorant i investigant constantment. L’art ha de ser excitació i provocació. S’ha de viure amb passió. No hi ha creació sense aventura.

La creativitat fa que la memòria es renovi, que la saba del nostre cervell circuli i que la matèria no quedi saturada. És per això que necessito experimentar i tenir noves vivències que em fan alterar l’estat emocional i que em provoquen nous impulsos per a pintar i expressar. La pintura ha de transmetre sentiments. La missió de l’art no és la d’imitar la naturalesa, sinó la d'expressar-la."
 

L'artista Carles Bros. Foto: CCT