reivindicació

Els Iaioflautes de Sabadell reclamen un augment de les pensions

Una vintena de persones han enganxat adhesius a la seu de la Seguretat Social i a les dels sindicats CCOO i UGT | Asseguren que cada cop estan perdent més poder adquisitiu

per Norma Vidal, Sabadell | 2 de març de 2017 a les 16:00 |
El col·lectiu ha enganxat adhesius reivindicatius | Iaioflautes
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una vintena de membres del col·lectiu de Iaioflautes de Sabadell han participat en una acció reivindicativa aquest dijous per reclamar un increment de les pensions. La protesta ha consistit en enganxar cartells a la façana de la seu de la Seguretat Social del carrer de la República i també a les dels sindicats CCOO i UGT. L'acció arriba després que el govern de l'estat hagi aprovat un augment de les pensions d'un 0,25% per aquest any.

El col·lectiu assegura que no se sent recolzat pels dirigents polítics ni pels sindicats i adverteix que mentre l'IPC ha començat el 2017 amb un increment del 3%, les pensions segueixen estancades. "Anem perdent poder adquisitiu, el que estan fent és enganyar-nos i ningú es mou ni es mulla per nosaltres", ha apuntat Pilar Sánchez, membre dels Iaioflautes. 


En aquest sentit ha explicat que el missatge va dirigit als polítics, però també als sindicats que des del seu punt de vista "no lluiten pels drets dels ciutadans". En aquest sentit Sánchez ha exigit que les pensions s'incrementin d'acord amb "la carència de la vida". 

Els adhesius que han col·locat expressaven missatges com "Govern lladre, ens roba les pensions", "Als Bancs els rescaten, als pensionistes ens maten" o "Ea, ea, ea, els iaios es cabregen". 

 

Participació