NacióSabadell sorteja entrades per l'espectacle de circ «Pals» de Cia Cíclicus

Es podrà veure aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa

Imatge de l'espectacle
Imatge de l'espectacle | CCT
Nació Sabadell
02 de març del 2017
Actualitzat a la 13:00h
NacióSabadell sorteja un pack familiar d'entrades - dos passis per dos adults i dos per dos infants- per veure aquest diumenge, 5 de març, a les 18:00 hores, l'espectacle Pals, de la companyia Cíclicus. La cita tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa.

Tanja Haupt i Leandro Mendoza són els artífexs de l'espectacle de circ contemporani Pals, que narra la història d'una troupe que inicia un viatge per dipositar les cendres d'un company mort.

Al llarg d'aquest camí que emprenen, els cinc artistes creen estructures amb uns grans pals i rodes de fusta que els permeten fer acrobàcies, funambulisme i altres tècniques de circ. L'actriu i cantant Itziar Castro, la música original del compositor Nacho López i la multiinstrumentista Tanja Haupt, completen aquest espectacle que és un homenatge a la mort i alhora una celebració del cicle de la vida.

Pals és una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, el Buenos Aires Pol Circ, el Ministeri de Cultura de la Ciutat de Buenos Aires i Cíclicus.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 3 de març, a les 12:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.