Pol Gibert és elegit primer secretari del PSC de Sabadell

Ha rebut el suport del 97% de la militància local

La nova executiva de Pol Gibert
La nova executiva de Pol Gibert | PSC
02 de març del 2017
Actualitzat a les 12:09h
El diputat sabadellenc del PSC Pol Gibert (Sabadell, 1987) ha estat escollit nou primer secretari del PSC de Sabadell amb el 97% dels vots de la militància local. L'elecció s'ha fet en l'assemblea celebrada aquest dimecres al vespre a la seu del partit a la capital vallesana, on també es va votar la nova executiva que tirarà endavant el projecte socialista a Sabadell i que estarà formada per 22 persones.

Els socialistes van reconèixer que els esdeveniments dels últims tres anys han estat un punt d'inflexió, amb el cas Mercuri que els ha situat a l'ull de l'huracà. De fet, admeten que no volen ocultar que aquest cas ha estat l'element principal d'aquesta crisi viscuda, però volen mirar al futur.

Gibert va posar de manifest la importància de la militància i la implicació d'aquesta "com a factor determinant perquè el projecte socialista tingui molt bona salut a la ciutat, i recuperi la força que sempre ens ha caracteritzat. El nou primer secretari va definir la seva executiva com un gran equip, però que compta amb tots i cadascun dels militants per tirar endavant el partit, per preparar un pla de treball potent, i per posar-lo en marxa quan més aviat millor.