El sistema de pagament del transport públic sense contacte arribarà a Sabadell el 2019

En el marc del Mobile World Congress s'ha presentat el sistema de pagament i validació amb targeta sense contacte i dispositius intel·ligents

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a la 13:38h
El nou sistema de pagament del transport públic mitjançant la tecnologia de xip sense contacte arribarà a Sabadell el 2019. L'avanç s'ha presentat en el marc del Mobile World Congress i es posarà en marxa amb la implantació de la T-Mobilitat. 

La implantació de la T-Mobilitat suposa un canvi radical, ja que el nou sistema de pagament que va associat a aquesta targeta és molt ràpid i còmode, cosa que facilitarà l’ús del transport públic. Amb la T-Mobilitat el sistema de venda permetrà el prepagament, el postpagament (domiciliació bancària), la recàrrega per internet i el pagament per mòbil.

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha assistit a la presentació i ha assegurat que es tracta d'una "eina útil i amb moltes potencialitats". En aquest sentit ha dit que Sabadell aposta per un canvi de model que facilitarà el foment del transport públic i beneficiarà els usuaris que més l'utilitzen "bonificant-ne la freqüència d’ús i pagant per la distància que realment recorren".