Cinc sessions formatives d'emprenedoria social i innovació, al Consell Comarcal

Es faran durant tots els dimecres de març i el primer d'abril i van dirigits a emprenedors, entitats, cooperatives, fundacions i empreses socials

Redacció
01 de març del 2017
El Consell Comarcal del Vallès Occidental farà cinc sessions formatives d'emprenedoria social i innovació durant tots els dimecres de març i el primer d'abril. L'objectiu d'aquestes sessions, dirigides a emprenedors, entitats, empreses socials, fundacions i cooperatives, és compartir i intercanviar experiències, inquietuds i aportacions entre emprenedors i promotors de projectes ja consolidats.

Les sessions estan pensades com a càpsules formatives amb dinàmiques col·laboratives i s’emmarquen sota el títol “Dimecres d’emprenedoria social i innovació” perquè es desenvoluparan durant 5 dimecres consecutius.

Les sessions proposades  i les dates de realització són les següents:

Sessió I: “Com posicionar la teva web: eines de màrqueting online”. Data: dimecres, 8 de març.
Sessió II: “Com impulsar el teu projecte a través de les xarxes socials”. Data: dimecres, 15 de març.
Sessió III: “Finançament alternatiu: noves opcions de finançament pel teu projecte”. Data: dimecres, 22 de març.
Sessió IV: “Quan i com constituir el teu projecte d’empresa i sota quina forma jurídica”. Data: dimecres, 29 de març.
Sessió V: “Experiències d’innovació en l’emprenedoria social”. Data: dimecres, 5 d’abril.

Les persones interessades en participar en alguna de les sessions poden omplir un formulari online. Un cop formalitzada la inscripció de participació la persona rebrà un missatge de confirmació de reserva de la plaça al correu electrònic facilitat.

El fulletó i el programa de les sessions amb tota la informació es pot descarregar al web del Consell Comarcal.

Aquesta acció s’engloba dins les activitats proposades des de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Occidental,  amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals.