Sabadell serà l'escenari d'una sèrie de televisió alemanya

Es tracta de "Der Barcelona Krimi" i es gravarà a l'antiga seu de Correus | S'emetrà a la cadena de televisió ARD

Una escena de la sèrie que es rodarà a Sabadell
Una escena de la sèrie que es rodarà a Sabadell | ARD
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:35h
L’antic edifici de Correus de la via de Massagué serà l’escenari durant tres mesos d'una TV-movie per a la televisió alemanya ARD. L’edifici ha estat cedit a la productora Dreamtool, que buscava uns interiors on reproduir una comissaria de policia.

La sèrie, titulada Der Barcelona Krimi, presentarà una parella de policies, en aquest cas Mossos d’Esquadra, que investigaran un cas delictiu relacionat amb el tràfic de drogues a la capital catalana. La productora té previst començar les tasques de neteja i adequació de l’equipament a partir de la primera setmana de març i, un cop enllestides, començar el rodatge que s’allargarà els mesos d’abril i maig. El calendari de rodatge, però, encara no està tancat.

Dreamtool és una productora alemanya amb seu a Munic especialitzada en TV-movies i pel·lícules televisives. La sèrie Der Barcelona Krimi formarà part del que a la televisió pública alemanya s’anomena Els crims del Dijous, en què setmanalment es presenten inspectors policials de diversos indrets europeus.

Sabadell, ciutat plató

Sabadell ha estat escollit per al rodatge ja que l’Ajuntament està adherit a la xarxa Catalunya Film Commission des del febrer del 2008, una eina que pretén promoure Catalunya com a espai per rodar-hi pel·lícules i altres productes audiovisuals. La participació en aquesta xarxa pretén afavorir la projecció de la ciutat, com també la promoció turística i el desenvolupament econòmic.

Com els altres municipis pertanyents a la xarxa, Sabadell es compromet a facilitar la informació pertinent sobre la localitat, com també la tramitació de permisos de rodatge i l’assessorament als productors, entre altres.