Retiren 200 bidons abandonats del torrent de Ca n'Estaper, a Rubí

Hi havia el risc que marxessin riu avall i que se n'escapés el producte que contenien | Els Mossos investiguen la procedència dels bidons

El torrent de Ca n'Estaper, a Rubí, després de la retirada dels bidons.
El torrent de Ca n'Estaper, a Rubí, després de la retirada dels bidons. | ACA
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:24h
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) han finalizat la retirada d'uns 200 bidons que estaven abandonats a la llera del torrent de Ca n'Estaper, al terme municipal de Rubí, al Vallès Occidental.

Els bidons corrien el risc de ser arrossegats riu avall en cas de registrar-se pluges, i filtrar producte si, per algun acte vandàlic, algú els hagués pogut manipular. 

L'actuació també ha comptat amb la col·laboració de la Policia Municipal de Rubí i dels Mossos d'Esquadra, els quals estan investigant la procedència dels bidons, ja que alguns d'ells tenen les etiquetes identificatives amb les dades de l'empresa.
 
Aquests materials, que primer es van col·locar per part de l'ACA fora de la llera sense risc de ser arrossegats, han estat retirats per l'Agència de Residus de Catalunya i s'han enviat a un gestor de residus autoritzat.
 

Els bidons acumulats a la llera del torrent. Foto: ACA