El PDECat vol que es retirin les barreres a la Rambla Ibèria

Consideren que l'obertura de Rambla Ibèria justifica que es puguin eliminar de la superfície

per Redacció, Sabadell | 27 de febrer de 2017 a les 04:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El PDECat de Sabadell demana al govern municipal que retiri els elements que restringeixen la circulació a la Rambla Ibèria de Sabadell. Ho fan en considerar que cal fer més accessible una de les principals artèries de circulació de a ciutat.

Des de la seva obertura el passat 21 de novembre, l'accés a Sabadell per la Rambla Ibèria compta amb semàfors i un sol carril per sentit, una sèrie d'obstacles "sense cap tipus de lògica", segons el portaveu municipal, Carles Rossinyol. Considera que l'Ajuntament el que vol és que la ciutadania vegi aquestes restriccions com un motiu per evitar aquest punt. 


"És incomprensible com l'Ajuntament de Sabadell es dedica a perjudicar els ciutadans de Sabadell, la seva funció hauria de ser millorar les infraestructures i no obstaculitzar-les", apunta Rossinyol. En aquest sentit, destaca els retards que hi ha en les obres previstes en aquesta zona de la ciutat.

Per aquest motiu, demana que es retirin els elements que impedeixen una correcta circulació a la zona.


 

Participació