Pol Gibert vol liderar el PSC de Sabadell

El diputat sabadellenc presenta credencials per encapçalar i fer un gir al partit | Ha enviat una carta a tota la militància local

24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Pol, Gibert, votant en les darreres eleccions
Pol, Gibert, votant en les darreres eleccions | NacióSabadell
El diputat sabadellenc del PSC Pol Gibert (Sabadell, 1987) ha presentat credencials per ser el nou primer secretari de l’agrupació del PSC a Sabadell. Ho fa un cop la federació del Vallès Occidental Sud ha aprovat la dissolució de la gestora i ha convocat una assemblea per al proper 1 de març.
 
Gibert ha enviat una carta a tota la militància local, a la qual ha tingut accés NacióSabadell, per explicar la decisió que ha pres d’agafar les regnes del partit a la ciutat, després de l’etapa fosca que ha suposat el cas Mercuri i tota l’afectació que ha tingut per a les sigles socialistes.

“Sóc conscient que el repte és majúscul, però em veig amb forces i determinació per a portar endavant una acció col·lectiva a l’agrupació per a construir junts el futur i fer del PSC un partit que compti amb tot el seu talent per a construir una alternativa de govern a la ciutat”, assenyala en la carta.
 
Per aquest motiu aposta per buscar dins i fora del partit el millor talent per crear vincles i complicitats, i oferir “en aquests dos anys fins el 2019 una veritable oposició a l’actual govern, inactiu, ineficient i dispers”. Per tot plegat, emplaça la militància a participar en l’assemblea, que se celebrarà a la seu del PSC de Sabadell a les 19.00 hores.