Un regidor de Montcada denuncia que el Ministeri de Treball utilitza nomenclatura franquista en les seves cartes

El primer tinent d'alcalde, d'ERC, penja a Twitter una carta dirigida al carrer Generalísimo Franco en lloc del carrer Major | Enviaran un requeriment al Ministeri per saber-ne els motius

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:07h
La polèmica carta
La polèmica carta | @jordisaes
Un veí de Montcada i Reixac s'ha endut una sorpresa majúscula en rebre una carta del Ministeri espanyol de Treball. No pel contingut del sobre, sinó per l'adreça utilitzada, que es remunta a 40 anys enrere. I és que en lloc de carrer Major, el Ministeri ha utilitzat el nom que la via tenia en època franquista, el de Generalísimo Franco.

El primer tinent d'alcalde de Montcada i regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Jordi Sànchez ha estat l'encarregat de dur el cas a la xarxa a través d'una piulada. "Un veí va venir al local a la reunió d'ERC i ens va dur la carta, vam quedar tots impressionats, és bastant ridícul", assegura en declaracions a NacióSabadell.

Sànchez avança que com a govern traslladaran un requeriment al ministeri per demanar explicacions i exigir que s'utilitzi el nomenclàtor vigent des de l'inici de la democràcia.