El teatre i la música «Trilogia Mozart» arriben a l’Auditori de Castellar

Es tracta d'un muntatge de la companyia Dei Furbi que parteix de les tres obres més famoses de la història del gènere operístic, que van crear conjuntament Mozart i Da Ponte: Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:15h
La companyia Dei Furbi, guanyadora del Premi Max 2014 a la millor obra musical per La flauta màgica, presentarà a l’Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar l’espectacle Trilogia Mozart – Così fan dei Furbi, el proper dissabte, 18 de febrer. Es tracta d’una proposta que mescla teatre i música a partir de la síntesi de la trilogia més famosa de la història del gènere operístic, que van crear conjuntament Mozart i Da Ponte: Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte. 

La trilogia, produïda poc abans de la revolució francesa, obeïa a un mateix propòsit: fer una crítica a la particular deshumanització que provoquen l’ús i abús dels privilegis de l’aristocràcia.

Sota la direcció de Gemma Beltran, i amb les interpretacions de Robert González, Marc Pujol, Queralt Albinyana, Anna Herebia i David Marcè, la companyia en fa una interpretació lliure, utilitzant un llenguatge escènic poètic, líric i visual, pinzellat amb bones dosis d’humor i amb un personatges que s’agiten entre els extrems de la tragèdia i la comèdia. Trilogia Mozart - Così fan dei Furbi és el vuitè espectacle de la companyia Dei Furbi.

El preu de l’entrada general per assistir a l’espectacle és de 12 euros, tot i que s’ofereixen descomptes de dos euros a les persones que facin reserva d’entrada per Internet, fins divendres 17 de febrer, als menors de 25 anys, als majors de 65 anys, a les persones que tinguin el carnet de la Xarxa de Biblioteques, als socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i l’Esbart Teatral de Castellar i als Voluntaris per la llengua.