Ciutadans s'adhereix al manifest de la Plataforma Ràdio Sabadell diu Prou!

El portaveu de la formació a la ciutat, Adrián Hernández, insisteix a demanar al quatripartit que retiri "les responsabilitats polítiques al capdavant de l'emissora al regidor Miquel Soler"

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:47h
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández ha anunciat que la seva formació s'adherirà a les reivindicacions de la Plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou! en la nova web, que els afectats han presentat avui coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio. La plataforma, integrada pel 70% de la plantilla, pretén així aconseguir suport de les entitats de la ciutat i els veïns per al manifest per una ràdio "lliure, plural i rigorosa" en el qual denuncien el conflicte amb la direcció de l'emissora municipal i el consistori. A més, el regidor ha lamentat que "no hagin progressat les negociacions per solucionar un conflicte tan greu".

Adrián Hernández ha insistit a reclamar al quatripartit que "es retirin immediatament les responsabilitats polítiques al capdavant de l'emissora pública a Guanyem Sabadell i al regidor Miquel Soler", una mesura que ja va demanar sense èxit el desembre passat quan la plataforma va denunciar les precàries condicions laborals, coaccions i la politització de l'emissora.

Aquest dilluns la plataforma ha informat que, mentre en l'última reunió del Consell d'Administració se'ls informava que la situació econòmica era tan delicada que perillava el futur de l'emissora, es convocava una nova plaça de coordinador de comunicació digital i noves tecnologies sense informar-los. Poc abans s'havia acomiadat, ells consideren que de forma injusta, al responsable tècnic de l'empresa. 

El regidor de Ciutadans ha mostrat la seva "total solidaritat" amb les demandes dels treballadors, als quals la direcció acusa fins i tot de ser els culpables de la baixada d'ingressos publicitaris en els últims mesos. Hernández ha coincidit amb els afectats en què Ràdio Sabadell és "una emissora històrica, patrimoni de tots els ciutadans, que es mereixen una informació plural i de qualitat", ha afirmat el portaveu. Per tot això, ha exigit a l'equip de govern que "obri els processos per a una negociació fructífera i justa amb els empleats".