La plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou denuncia doble joc per part del govern

El col·lectiu lamenta que mentre se’ls assegurava que l’emissora podria tancar pel mal estat de les finances es va fer pública una oferta de feina que desconeixien | Apunten que la direcció executiva els va responsabilitzar de la baixada de publicitat

Els treballadors de la plataforma, amb Ràdio Sabadell de fons
Els treballadors de la plataforma, amb Ràdio Sabadell de fons | Juanma Peláez
Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:48h
La plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou, integrada per un 70% de la plantilla, denuncia que el govern municipal fa doble joc amb la situació de les finances a l’emissora. Asseguren que mentre se’ls va dir en el darrer Consell d’Administració que el futur de la ràdio perillava per la situació econòmica, es va fer pública una oferta laboral que desconeixien.
 
Així ho han exposat els treballadors en una roda de premsa que han fet aquest matí davant la ràdio amb la participació dels treballadors i amb la presència de la directora de l’emissora. Ho fan després que s’hagi acomiadat el cap de tècnica, Manolo Guerrero, i de l’anunci de la nova plaça laboral, que asseguren que no se’ls va comunicar prèviament ni oferir per fer promoció interna.
 
"En el darrer Consell d’Administració, on se’ns va convidar a participar, mentre érem asseguts i se’ns deia que érem en economia de guerra, que la cosa va malament i que els números habilitarien el tancament de Ràdio Sabadell, es publicava una oferta de feina que no sabíem que es crearia, un doble discurs que és perjudicial", ha assenyalat el portaveu dels treballadors, el presentador Franc Lluís.
 
En aquest sentit, assegura que se’ls va atribuir la baixada d’ingressos: "Se’ns acusa d’haver entorpit en els processos oberts amb les nostres reivindicacions i de ser la causa principal de la poca publicitat que té la ràdio", ha afegit Franc Lluís. Per tot plegat, volen traslladar la seva situació a l’espai públic, motiu pel qual han creat una pàgina web amb un manifest al qual s’hi pot adherir els ciutadans que ho considerin oportú.
 

La roda de premsa ha comptat amb la participació de diversos treballadors. Foto: Juanma Peláez