Agredeixen un membre del jurat «d'Objetivo Eurovisión» per l'elecció de Manel Navarro

Es tracta del locutor dels 40 Principals Xavi Martínez | El jurat professional va decantar la balança en benefici del sabadellenc després d'un empat a 58 vots amb la cantant Mirela

Redacció
12 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:42h
El programa Objetivo Eurovisión, que va emetre aquest dissabte TVE a la nit per elegir el representant d'Espanya al festival que se celebrarà el 20 de maig a Kíev (Ucraïna), ha acabat més calent del que s'hauria desitjat. Xavi Martínez, membre del jurat professional i locutor de l'emissora 40 Principals, on presenta el mític programa Lo Más 40, va ser agredit després del programa, arran de l'elecció del cantant sabadellenc Manel Navarro com a representant a Eurovisió.

Segons informa el diari digital Fórmula TV, que ho ha confirmat amb l'afectat, un membre del públic es va aixecar i el va perseguir fins darrera de les càmeres, moment en què el va agredir. El motiu va ser l'elecció de Navarro, que va quedar empatat a 58 punts amb la cantant Mirela, un cop sumats els vots del jurat professional i del públic.

El jurat professionals havia atribuït les votacions més elevades a Manel Navarro, amb un total de 34 punts, mentre que a Mirela li van assignar 22 punts. Quan es va fer el recompte del públic, Navarro va obtenir 24 punts, mentre que Mirela va ser la més votada, amb 36. Resultat: empat tècnic a 58 punts, i patata calenta per al jurat.

Quan van haver de desempatar, els tres membres del jurat (Martínez, Xavier Cárdenas i Virginia Díaz) van ratificar el seu vot inicial, atribuint dos vots a Navarro i un a Mirela. Això va fer enfadar el públic assistent, que amb crits de "tongo" van provocar que Navarro acabés fent una botifarra.

També va encendre les xarxes socials, donat que es vincula Martínez i els 40 Principals molts estretament a Navarro, i com a prova és el fet que el tema guanyador, Do it for your lover, sona habitualment a la radiofórmula.

Amb tot, Navarro va reaccionar a la tensió després del programa.