FGC posarà escales mecàniques de baixada a les estacions de Sabadell

L’Ajuntament exigeix un calendari perquè no es quedi amb una declaració d’intencions | La inversió no s’ha concertat i comptarà també amb ascensors

L'accés a l'estació de Sabadell Plaça Major, aquest divendres
L'accés a l'estació de Sabadell Plaça Major, aquest divendres | Juanma Peláez
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Les dues estacions avui dia operatives de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sabadell disposaran d’escales mecàniques de baixada i nous ascensors. Es tracta d’una reivindicació que els veïns i l’Ajuntament després que no s’instal·lessin d’entrada en la inauguració de les dues parades el passat mes de setembre. El consistori, però, demana un calendari explícit sobre quan es duran a terme les obres.
 
“Celebrem l’anunci que se’ns va fer ara fa uns dies en despatx, però aquesta mateixa setmana hem demanat per carta al president de FGC, Enric Ticó, que hi hagi un calendari per al compromís”, ha explicat el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant. Les obres hauran de servir per dotar Can Feu – Gràcia i Sabadell Plaça Major d’escales mecàniques, donat que disposen de l’espai per a instal·lar-les i en el projecte inicial hi figuraven, així com un nou ascensor d’accés a cada una de les parades.
 
Amb tot, el govern local espera que les tres noves estacions de FGC que entraran en funcionament la propera primavera ja disposin dels accessos corresponents per a facilitar l’entrada de tots els usuaris.