Ingressa a presó un veí de Badia per dur mig quilo de cocaïna al cotxe

Els Mossos el van detenir després que el conductor se saltés un semàfor en vermell a L'Hospitalet de Llobregat | La policia xifra el valor de la droga en 32.000 euros

ACN
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:55h
Un jutge ha decretat l'ingrés a presó d'un veí de Badia del Vallès detingut pels Mossos com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, en concret per tràfic de drogues. Segons un comunicat del cos, els agents van aturar un conductor per haver-se saltat un semàfor en vermell a la carretera de Collblanc, a L'Hospitalet de Llobregat,  i en escorcollar el vehicle van localitzar la droga. L'home, que és de nacionalitat espanyola, va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a presó.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que els fets van tenir lloc el passat 5 de maig quan una patrulla de la comissaria de L'Hospitalet de Llobregat va veure com un conductor se saltava un semàfor en vermell i va decidir aturar-lo. 

A l'interior del cotxe hi van localitzar un embolcall petit amb una substància blanca en pols. En intensificar la recerca, van trobar-hi també un paquet de cocaïna de gran puresa d'un pes aproximat de 540 grams. Els Mossos xifren el seu preu de venda al mercat il·lícit en 32.000 euros.