Un total de 170 persones participen en la nova jornada per reforestar Can Deu

Els ciutadans van treure les herbes dels clots, van substituir els arbres morts amb pi blanc i alzina i van regar a la zona de Sant Vicenç de Verders | Les properes cites seran els diumenges 12, 19 i 26 de febrer

Els participants van plantar plançons a l'espai.
Els participants van plantar plançons a l'espai. | FACS
Redacció
07 de febrer del 2017
Un total de 170 persones van participar diumenge en la primera jornada de reforestació del bosc de Can Deu d'aquest 2017. La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX valoren molt positivament el resultat d'aquesta sessió en què els ciutadans van plantar un centenar de plançons de pi blanc i alzina a la zona de Sant Vicenç de Verders. 

Tots els participants van rebre formació prèvia on se’ls va explicar quines tasques s’han dut a terme al bosc des de la ventada i com havien de procedir per tal que els plançons plantats tinguessin les màximes oportunitats de sobreviure.

En total, durant les quatre jornades de recuperació del bosc, està previst substituir 300 plançons, en sis hectàrees de bosc.

Tot i el fort vent que va bufar en alguns moments del matí, la primera de les jornades programades es va poder dur a terme sense cap incident i amb total normalitat.
 
Com participar en les jornades?


La inscripció per a la propera jornada del 19 de febrer ja està tancada perquè s’ha arribat al límit de participants, però resten places buides per les jornades del 12 i 26 de febrer, on les persones interessades encara poden inscriure-s’hi.

Per poder participar-hi és necessari que els interessats s’inscriguin prèviament, enviant un correu electrònic indicant el seu nom i cognoms, el dia que volen participar i el nombre d’adults i infants.