La Policia Local de Montcada obre tres expedients per abocaments a la via pública

En breu l'Ajuntament iniciarà una nova campanya comunicativa per fomentar el civisme

Abocaments al polígon Hermes
Abocaments al polígon Hermes | Policia Local
Redacció
02 de febrer del 2017
La Policia Local de Montcada i Reixac ha obert tres expedients sancionadors per diferents abocaments a la via pública. El més destacat correspon a la denúncia interposada pel cos policial a una empresa del polígon industrial Hermes (carretera N150) arran d'una fotografia facilitada per un ciutadà d'un abocament de material constructiu al voltant del polígon. La Policia Local va trobar el passat 26 de gener documentació dels possibles autors entre els residus abocats i va iniciar l'expedient sancionador.

El cos policial també va sancionar el passat 21 de gener una persona tot just quan abandonava mobles i estris al carrer sense haver avisat prèviament al Servei de recollida de mobles. Quatre dies més tard, el 25 de gener els agents policials van denunciar a una altra persona al carrer de les Aigües després de comprovar que hi havia documentació i rebuts del titular a una bossa d'escombraries que havia deixat enmig del carrer.

El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "aquestes accions sancionadores són molt necessàries davant els comportaments incívics d'alguns ciutadans que demostren no tenir cap respecte per la resta de la ciutadania". 

Sánchez ha recordat que en breu s'iniciarà una nova campanya comunicativa per fomentar el civisme i conscienciar sobre les bones conductes amb temes relacionats amb els excrements dels gossos i l'abandonament del mobles i estris a la via pública. El regidor ha recordat que el consistori disposa del servei de Deixalleria, Minideixalleria i del Servei de recollida de mobles.