El PDECat de Sabadell demana a Endavant que retiri els cartells contra Comín

Rebutgen que es defensin "posicionaments polítics a base de violència"

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:15h
El Partit Demòcrata de Sabadell i el Grup Municipal de CiU han emès un comunicat en què demanen que es retirin els cartells que Endavant ha fet públics per promoure la manifestació en favor de la sanitat pública que se celebra demà a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, i on apareix una infermera donant una bufetada al conseller de Salut, Toni Comín. Els demòcrates asseguren que rebutgen frontalment "que es defensin idees i posicionaments polítics a base de promoure la violència". 

"Lamentem que Endavant hagi convocat una manifestació per reclamar millores en la sanitat pública amb un cartell on la imatge incita a la violència", ha manifestat el PDECat i CiU a Sabadell.

En aquest sentit han advertit que no es quedaran passius "davant l'actitud violenta que promou l'esquerra radical per expressar el seu punt de vista sobre la sanitat pública". així mateix han afegit que "no tot s'hi val i considerem que s'han depassat totes les línies amb l'única voluntat de fer agitació i propaganda".

Des de PDECAT Sabadell es vol mostrar la comprensió sobre la delicada situació que pateixen els treballadors del sector i anima a seguir treballant per buscar vies per solucionar els diferents problemes que els afecten.