Els empleats d'urgències del Taulí es desmarquen del polèmic cartell contra Comín

Asseguren que estan en contra de l'ús de la violència i remarquen que es tracta d'una obra signada per Endavant | La portaveu del col·lectiu es mostra indignada que el govern s'escandalitzi per aquesta imatge i no per la situació de saturació que es viu a urgències

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:56h
La Plataforma Assembleària de Treballadors del Taulí ha assegurat que no té res a veure amb el polèmic cartell en què apareix una infermera donant una bufetada al conseller de Salut, Toni Comín. La portaveu del col·lectiu, Maria Jesús Merino, ha explicat que es tracta d'una imatge que ha fet Endavant i que "l'únic que busca és provocar perquè sembla mentida que tot el que està passant amb urgències no molesti a ningú i que un cartell que diu plantem cara escandalitzi a tothom". 

Merino ha deixat clar que no és partidària de l'ús de la violència, però ha assegurat que sent "vergonya que el govern surti en ple per un cartell i no quan té tota la gent enfadada i molesta per tot el que està passant".  En aquesta línia ha assegurat que des del seu punt de vista el cartell només busca "fer reaccionar".
 

Un dels cartells d'Endavant contra la política sanitària de Comín Foto: Endavant


Merino també s'ha referit a les declaracions que el director general de l'Hospital Parc Taulí, Joan Martí, va pronunciar ahir a Ràdio Sabadell, on va assegurar que s'està treballant per alliberar més llits i fer una petita ampliació de l'estructura de les urgències. "Desprogramar operacions és arreglar un problema per tenir-ne un altre", ha lamentat Merino. 

Pel que fa a la petita ampliació, ha assegurat que la plantilla no entén on o com es vol fer perquè no hi ha espai. "L'únic que hem vist és que han instal·lat presses d'oxigen als passadissos i també en els boxes individuals on fins ara només hi havia una pressa ara n'han posat dues", ha comentat.