E​ndavant il·lustra amb agressions a Comín el cartell de la manifestació d'aquest dijous a Sabadell

Puigdemont expressa el seu suport al conseller i afirma que el sector de la CUP fa "un pèssim favor" a la causa que vol defensar

Fragment d'un dels cartells d'Endavant contra la política sanitària de Comín
Fragment d'un dels cartells d'Endavant contra la política sanitària de Comín | Endavant
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:28h
Endavant, un dels sectors que formen la CUP, ha il·lustrat dos cartells amb agressions al conseller de Sanitat, Toni Comín, per criticar la seva política sanitària. Amb ells convoca a una manifestació la tarda d'aquest dijous a Sabadell en suport dels treballadors de l'hospital del Parc Taulí d'aquesta localitat del Vallès Occidental.

Tots dos cartells estan encapçalats amb el lema Prou humiliacions a la sanitat pública. Plantem-los cara! En un dels casos apareix una professional sanitària que li venta una plantofada a Comín i, en l'altre, seria un personatge de còmic. La manifestació s'ha convocat a les 18.00h, i anirà de les urgències del Parc Taulí a la plaça de Sant Roc.

La iniciativa d'Endavant ja ha suscitat la reacció del mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Amb una piulada a Twitter, ha expressat el seu suport a Comín. "Quina vergonya. Tot el meu suport al conseller Comín davant d'aquest atac inacceptable", ha afirmat el president, i ha advertit: "Fan un pèssim favor a la causa que diuen defensar".

També s'hi ha referit la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté. A través d'una piulada a Twitter, Munté ha ressaltat: "Cap banalització de la violència! Sento vergonya i indignació amb el cartell d'Endavant". A més, ha defensat que la sanitat pública rep millors valoracions que els Mossos d'Esquadra.
    

 

Un dels cartells d'Endavant contra la política sanitària de Comín. Foto: Endavant

 

L'altre cartell d'Endavant on es veu una agressió al conseller. Foto: Endavant