Els Mossos rendeixen homenatge a l'agent atropellat en un control de trànsit a Sabadell

Els fets van passar a la C-58 a Sabadell al voltant de les 07.15 hores | El conductor era un militar que es va saltar el control

Moment de l'acte institucional
Moment de l'acte institucional | Mossos d'Esquadra
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:03h
Els Mossos d'Esquadra han rendit homenatge aquest matí a Jordi Farré, el caporal del cos que el 31 de gener de 2015 va morir atropellat de manera intencionada en un control de trànsit a la sortida de l'autopista C-58 a Sababdell. Els seus companys li han dedicat un homenatge a la seu central del cos, a la mateixa ciutat de Sabadell, on hi un hi ha un monòlit en record als agents caiguts en acte de servei.

L'accident es va produir en un control de trànsit a les 07.15 hores del dissabte 31 de gener de 2015, quan un turisme BMW sèrie 3 de color platejat es va saltar el control i va envestir un dels policies, un caporal de trànsit, que va morir a causa de les ferides.

El vehicle es va donar a la fuga però va ser interceptat 45 minuts després a Santa Coloma de Gramanet. El conductor, un membre del Grup Militar d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc, va donar positiu en el control d'alcoholèmia i va ser arrestat. 
 

El cotxe que va envestir mortalment un mosso d'esquadra en un control de trànsit a la C-58 a Sabadell Foto: ACN