La tercera generació de Macedònia s'acomiadarà diumenge en un concert a Razzmatazz

Les noves components del grup han estat seleccionades entre 800 aspirants

per Redacció, 3 de febrer de 2017 a les 10:00 |
La tercera generació de Macedònia | Macedònia
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Macedònia, un dels grups infantils més populars de Catalunya i amb segell vallesà, acomiadarà aquest diumenge la tercera generació de component del grup en un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona. La popular sala barcelonina acollirà l'actuació d'un grup que s'allunya de la música que habitualment programa, amb un concert que es preveu, tal com afirma el propi grup, "molt especial", amb un repertori i una escenografia pensada exclusivament per a l’ocasió.

Després d’aquesta actuació, Macedònia farà una aturada fins a la tardor, perquè la nova generació del grup –la quarta– tingui temps de preparar el nou directe i el nou disc d’estudi. Com a mostra de les expectatives que genera el grup, cal assenyalar que a la convocatòria per a configurar la nova generació s'hi van inscriure més de 800 nenes de tot el territori català. Del càsting que es va fer durant el darrer setembre, en van sortir les cinc noves components, que seran part del grup durant els cinc propers anys.

 

La tercera generació de Macedònia, a Razzmatazz Foto: Macedònia


Recentment, Macedònia plantejava als seus seguidors "un pacte" a través de la plataforma Verkami, assolint l'objectiu en una sola setmana. A partir del 26 de desembre, la resta de l'aforament disponible pel concert es posarà a la venda al web del grup. L’actual generació de Macedònia, que han actuat arreu del territori català i en llocs tan especials com el Palau de la Música, el Camp Nou o la plaça de la Catedral de Barcelona, ha volgut mostrar la seva gratitud amb un vídeo realitzat per Pol Fuentes.


 

Participació