VÍDEO: Sant Quirze impulsa una campanya per promoure la tinença responsable d’animals

La iniciativa es duu a terme sota el lema #jonoemmerdoSQV

S'ha creat un vídeo per difondre la iniciativa
S'ha creat un vídeo per difondre la iniciativa | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:47h
Sota el lema #jonoemmerdoSQV, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès inicia avui una campanya a favor de la tinença responsable d’animals domèstics. La iniciativa vol conscienciar els propietaris d’animals de les seves obligacions, entre les quals destaca la de recollir les defecacions que aquests produeixin a la via pública.

La campanya ha volgut posar en valor les actituds positives i la tinença responsable, en lloc de destacar, criminalitzar o mostrar les actituds negatives. Així, totes les persones que tinguin un animal de companyia i tinguin consciència de ser bons propietaris, poden pujar una foto del seu animal a l’Instagram amb l’etiqueta #jonoemmerdoSQV.

Les fotografies participaran en un sorteig que premiarà amb un txec de 100 euros a una de les persones participants que es podrà bescanviar en les clíniques veterinàries del poble. 

Per donar-ho a conèixer, s’ha produït un vídeo que vol incidir explícitament en el desagradable fet de trepitjar caques, una experiència que, malauradament en alguns carrers, és molt habitual per la manca de consciència de les persones que hi passegen animals.


El premi del sorteig #jonoemmerdoSQV es lliurarà en el marc de la Festa dels Animals, que es celebrarà el proper 12 de febrer, a partir de les 11:00 hores, als exteriors de la masia Can Feliu. 
 
En l’edició de la Festa d’enguany, l’Ajuntament recollirà propostes per a la revisió i actualització de l’Ordenança de tinença d’Animals domèstics i de gossos potencialment perillosos. També es presentarà la futura ubicació dels espais de socialització de gossos al municipi.