L'Estruch ofereix 27 espectacles de gener a juny

Hi ha propostes de dansa, circ, música, arts visuals i projectes multimèdia, entre altres

Presentació de la temporada, aquest divendres
Presentació de la temporada, aquest divendres | Juanma Peláez
Redacció
28 de gener del 2017
Actualitzat el 30 de gener a les 16:15h
Aquest divendres s'ha donat el tret de sortida a la temporada de gener a juliol del 2017 de la fàbrica de creació de les arts en viu L’Estruch. La nova temporada constarà de 27 espectacles: 10 de dansa i nous formats escènics, 10 de circ, 5 produccions de companyies locals i 2 projectes de caire comunitari.

Com ja es habitual en les darreres temporades, la majoria de la programació prové de les residències de creació que han tingut lloc als diferents espais de l’equipament. D’altra banda, la programació manté la presència d’artistes visuals i de projectes multimèdia, fruit de les convocatòries de residència del primer semestre de l’any.

Aquests creadors presentaran els resultats del seu treball entre els mesos de gener i juliol de 2017. Destaca especialment la proposta formativa de MediaEstruch, que inclou cursos d’iniciació a diferents programaris relacionats amb la creació artística i gràfica. Pel que fa a la música, continua la programació de grups dels bucs d’assaig musical a l’EstruchBar, amb la voluntat de donar una oportunitat a aquestes bandes de mostrar el seu directe, com també l’oferta de tallers de formació.