​Oliu diu ara que Banc Sabadell «no té cap intenció de canviar la seu»

El president de l'entitat diu que no veu ''cap risc polític a la vista" i adverteix que "no hi ha cap raó per tractar d'aquest tema'' | Afirma que se sent "molest" per la forma com els mitjans de comunicació han "polititzat" les seves paraules

Josep Oliu, aquest divendres a la Cambra de Sabadell
Josep Oliu, aquest divendres a la Cambra de Sabadell | Albert Segura
Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:59h
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, se sent ''molest'' per la reacció dels mitjans de comunicació davant la afirmació que va fer en el marc d'una conferència a la Cambra de Sabadell, quan va afirmar que el banc podia canviar de seu sense passar per la Junta General d'Accionistes. Oliu ha advertit que ningú li va preguntar si el banc volia traslladar-se i ha assegurat que l'entitat "no en té cap intenció". 

josep Oliu ha explicat que les declaracions van ser en resposta a una pregunta que va fer-li un a accionista durant l'acte. El president s'ha preguntat ''per què el banc hauria de canviar el seu domicili social avui?'' i ha recordat que es tracta d'una entitat sistèmica dins de la zona euro supervisada per un regulador europeu. Oliu ha afegit que 'no veu "cap risc polític a la vista" i per tant ha advertit que "no hi cap raó per tractar sobre aquest tema''.

En relació amb quines circumstàncies polítiques pugessin determinar prendre una decisió sobre el canvi de seu social, el president ha manifestat que ''no en te ni idea''.

Oliu ha reconegut que s'ha sentit ''molest'' per la ''politització'' de les seves paraules, sobretot perquè afirma que sempre ha tingut cura de no fer públic cap posicionament de tipus polític.