Sabadell explicarà en un acte obert la proposta d'anul·lar la concessió a Smatsa

L’Ajuntament manté el discurs de calma cap els treballadors

Albert Boada i Juli Fernàndez, aquest dimecres en roda de premsa
Albert Boada i Juli Fernàndez, aquest dimecres en roda de premsa | Albert Segura
Redacció
25 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:53h
L'Ajuntament de Sabadell farà la setmana que ve un acte obert per explicar a la ciutadania la decisió d'impulsar l'anul·lació de la concessió del servei de neteja i recollida d'escombraries a l'empresa Serveis del Medi Ambient SA, Smatsa. Encara no hi ha dia ni hora, però la intenció és exposar públicament la posició del govern local al voltant d'aquest tema. De la mateixa manera, demanen calma als treballadors del servei.

Així ho ha anunciat l'alcalde, Juli Fernàndez, en roda de premsa, assegurant que el govern ha pres la millor decisió, la més prudent i garantista. "Treballem per garantir el servei públic bàsic a la nostra ciutat, per garantir als treballadors la continuïtat dels seus llocs de treball i l'eficiència dels recursos que tots paguem", ha apuntat Fernàndez.

És per aquest motiu que la reunió informativa de la setmana que ve vol posar sobre la taula tots els dubtes al respecte i donar-hi respostes. De la mateixa manera, el regidor de Serveis Centrals, Albert Boada, destaca que les nòmines estan garantides.