Sant Quirze inverteix 40.000 euros per millorar els accessos al tanatori

Es pavimentarà la zona i es millorarà el pas per als vehicles i persones amb mobilitat reduïda

Accés al tanatori de Sant Quirze.
Accés al tanatori de Sant Quirze. | Ajuntament de Sant Quirze
Redacció
25 de gener del 2017
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha començat els treballs per millorar l'accés al tanatori. L'actuació, que compta amb un pressupost de 40.000 euros, afecta el solar situat a la cruïlla de la ronda Arraona i el carrer Priorat. L’objectiu és solucionar les mancances actuals, creant una entrada pavimentada i una petita plaça, així com millorant l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Aquest dilluns s’ha fet el replanteig de la zona i s’han definit unes primeres línies al terra que, tot i que no definitives, marcaran l’espai a actuar. Dimecres ja hi seran les màquines per començar amb el moviment de terres.

Actualment el tanatori disposa d’un accés sense pavimentar, amb entrada des del carrer Priorat. Una gran part del solar és utilitzat com a aparcament provisional. ​

Les obres respectaran l’entorn i el seu equilibri. En aquest sentit, es protegiran els troncs dels arbres existents.
 
L’actuació es farà en un total de 791 metres quadrats. L’equipament continuarà prestant el seu servei habitual i no hi haurà afectacions pel que fa a l’entrada principal, malgrat durant el temps que durin les obres no es podrà aparcar als exteriors immediats.