CASSA aprova un Pla d'Igualtat per potenciar la conciliació i diversitat en la plantilla

La Companyia d'Aigües de Sabadell també ha donat llum verda a un protocol anti-assetjament

Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:11h
La Companyia d'Aigües de Sabadell ha tirat endavant un Pla d’Igualtat, amb l’objectiu de potenciar la conciliació, la diversitat i la igualtat entre els seus treballadors i treballadores. El document, aprovat durant el mes de desembre, es tracta d'un conjunt ordenat de mesures adoptades després de realitzar un diagnòstic de situació i que s'emmarca en les accions que l'empresa duu a terme des de l'any 2004 en aquesta direcció.

Els principals objectius del Pla d’Igualtat són potenciar el nivell formatiu de les dones per facilitar el seu desenvolupament professional; promoure la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les persones treballadores; eliminar tota forma de discriminació directa o indirecta, per raó de sexe, que pugui haver a l'empresa i, en particular, les derivades de la maternitat, les càrregues familiars i l'estat civil.

En paral·lel, Cassa ha aprovat també un protocol intern anti-assetjament, que té l’objectiu de prevenir i evitar situacions d’assetjament a la companyia. Aquest protocol se suma també al que va aprovar Aigües Sabadell fa un parell d’anys.