Els partits aprofiten el cap de setmana per donar-se a conèixer

Els candidats s'han passejat, han posat carpes i repartit fulletons | Moltes forces van aturar la campanya dissabte per l'accident aeri de Sevilla

Redacció
10 de maig del 2015
Actualitzat el 11 de maig a les 0:10h
L'Ajuntament de Sabadell, per Sant Jordi de 2014.
L'Ajuntament de Sabadell, per Sant Jordi de 2014. | Albert Segura
El cap de setmana i l'ambient d'estiu han estat una bona eina perquè els partits en campanya hagin aprofitat per fer arribar el seu missatge a tots els racons de Sabadell. Les formacions, d'esquerra a dreta, han utilitzat tot l'arsenal per a donar-se a conèixer, explicar els seus programes i sobretot aproftar el contacte directe per mostrar proximitat i empatia.

Algunes forces van optar per sumar-se al dol estatal per l'accident aeri de Sevilla i van suspendre dissabte la seva agenda.
 

Josep Ayuso amb veïnes del nord. Foto: PSC


Josep Ayuso (PSC) ha aprofitat per donar-se a conèixer entre els veïns a través de xerrades a peu de carrer, micròfon en mà i la bandera de la ciutat de companya de viatge. Ahir va organitzar una festa per a la canalla a Can Gambús.
 

Carpa de CiU a l'Eix Macià. Foto: CiU


 
Carles Rossinyol (CiU) ha passejat les carpes per diferents punts de la ciutat. Entre ells, hi destaquen els punts de contacte a l’Eix Macià i el del Passeig.
 

Esteban Gesa al mercat del sud.


Esteban Gesa (PP) ha optat per anar de mercat. Concretament aquest diumenge s’ha deixat veure pel de la Zona Hermètica.
 

Acte d'Unitat pel Canvi a l'Espai Àgora. Foto: UxC

 
Joan Berlanga (Unitat pel Canvi) s’ha centrat en repartir informació entre la ciutadania i adreçar-se als joves en un acte celebrat a l’Espai Àgora aquest diumenge.
 

Sopar de la Crida a l'escola Joanol Alisanda. Foto: CxS


Maties Serracant (Crida per Sabadell) ha dedicat la nit de dissabte en celebrar el sopar d’inici de campanya al pati de l’escola Joanot Alisanda, amb l’actuació de l’artista Lu Rois.
 

Carpa d'ERC a la plaça de la Creu. Foto: ERC


Juli Fernàndez (ERC) ha plantat les carpes en diferents punts de la ciutat, entre ells a la plaça del Pi i a la plaça de la Creu.
 

Acte de Ciutadans amb Juan Carlos Girauta i Inés Arrimadas a Ca n'Oriac. Foto: Ciutadans


Joan Garcia (Ciutadans) ha escollit el centre cívic de Ca n’Oriac per fer arribar el seu missatge als barris. Ho ha fet en companyia de l’eurodiputat Juan Carlos Girauta i la diputada del Parlament Inés Arrimadas.
 

Carpa de Guanyem Sabadell al costat de la Nova Creu Alta.


Marisol Martínez (Guanyem Sabadell) ha aprofitat el partit del Sabadell per fer costat al club i fer arribar el seu missatge amb una carpa a la Nova Creu Alta.