El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros a Sabadell

Per Peláez, Juanma | Diumenge, 15 d'octubre de 2017

1 / 17
L'Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros ha organitzat aquest diumenge, a la Font de Can Rull, el tradicional "Cocido Andaluz". Una cita que habitualment celebra per aquestes dates l'entitat.
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
El tradicional «cocido andaluz» de l'Agrupación San Sebastián de los Ballesteros  a Sabadell
També us pot interessar veure fotos de:
Societat, San Sebastián de los Ballesteros, Cocido Andaluz

Recerca feta gràcies a