Tortells de Reis: una tradició arrelada

Per Peláez, Juanma | Dimarts, 3 de gener de 2017

1 / 14
Els catalans tenim una tradició imperdonable el dia de Reis: menjar el tradicional Tortell. La seva elaboració artesanal els fa guanyar en qualitat, fet que s'agraeix a taula. I dos elements que no poden faltar: la fava i el Rei.
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
Tortells de Reis: una tradició arrelada
També us pot interessar veure fotos de:
Gremi de Pastissers, Valero, Nadal 2016, Reis, tortell, pastisseria, tortell de reis

Recerca feta gràcies a


Notícies relacionades

04/01/2017
Producció de tortells de Reis a l'obrador de l'empresa sabadellenca Valero.
Producció de tortells de Reis a l'obrador de l'empresa sabadellenca Valero. | Juanma Peláez
Norma Vidal
A Sabadell el tortell estrella segueix sent el de massapà | Les pastisseries s'adapten als nous temps oferint peces sense gluten
04/01/2017
Producció de tortells de Reis a l'obrador de l'empresa sabadellenca Valero.
Producció de tortells de Reis a l'obrador de l'empresa sabadellenca Valero. | Juanma Peláez
Norma Vidal
A Sabadell el tortell estrella segueix sent el de massapà | Les pastisseries s'adapten als nous temps oferint peces sense gluten