Esteu d'acord amb el tancament del local històric de Viena?

 

Vots totals: 798

Comentaris: 36

No (722 vots)
Sí (60 vots)
NS/NC (16 vots)
La firma ha anunciat que trasllada l'activitat al número 1 del carrer Advocat Cirera a partir del setembre.

COMENTARIS

Trist
Josep, 17/08/2017 a les 01:06
+0
-0
Per un local de restauració és trist a no ser que sigui per qüestions empresarials.
Encara recordem els propietaris passant regularment per allà i el Manolo cridant "al fondo vacio" i l'amistat amb la seva gent.
Un prodigi empresarial.
Tot es va tornant impersonal.
Què hi farem.
És trist
Josep, 17/08/2017 a les 00:56
+0
-0
Quan ens varem enterar, ens va saber greu, suposo que son problemes de costos empresarials, però en un local de restauració com ni ha tants que obren, no ho entenem gens, és emblemàtic.
Encara recordem els propietaris passant regularment per allà i el Manolo amb aquella frase "al fondo vacio".
No pot ser.
Una llàstima
Anònim, 23/05/2017 a les 22:47
+0
-0
Fa molta pena que no es valorin les coses antigues, que només tingui valor lo nou. Així ens ho carregarem tot senyors. Tot passa a ser impersonal i sense història. Aquest establiment és estimat per molta gent i això ho hauríen de saber i valorar els seus propietaris, i ser fidels amb la seva clientela.

Quina llàstima....
El fi d'una època
Anònim, 21/05/2017 a les 01:15
+1
-0
Com diuen en alguns comentaris, està clar que és una empresa i poden fer el que vulguin, per descomptat... però una empresa sense els seu clients no és res, i és per això que els clients també podem donar el nostre punt de vista.
Entenc, suposo, que el vulguin traslladar per fer-lo més gran i poder acollir més clients, però crec que aquest Viena no hauria de morir mai... és un símbol de la ciutat gairebé, molts hem crescut anant a aquest Viena, a mi m'hi duia el meu pare de petit, i ara de gran jo hi porto a la meva filla, és com una tradició que passa de pares a fills. Sens dubte és una mala notícia el seu tancament, perquè perdrem una de les poques tradicions que ens queden a Sabadell i perquè sense el Viena de la Plaça Sant Roc, ja no podrem anar a qualsevol dels altres Viena's i explicar a tothom que nosaltres ens vam menjar el primer entrepà de frankfurt al autèntic Viena de la Plaça Sant Roc. Una pena tot plegat... però bé, al cap i a la fi que facin el que vulguin, però ja res serà el mateix.
Trist, molt trist
Nur de Catalonia, 19/05/2017 a les 17:52
+1
-0
Tenia uns 14 anys quan el van inaugurar, i anava cada dissabte o diumenge a la tarda. Recordo un cambrer ( no el seu nom) que era super simpàtic, i va treballar molts anys. Recordo les melodies que alguns aficionats tocaven al piano, era el Viena, el més autèntic i l'original. Les cues i el bon rotllo de la gent i sobre tot la simpatia de tots els cambrers, tenien paciència de sant i nosaltres tmb. Era el Viena! on la gran majoria de caps de setmana i el dia que al Euterpe teniem descompte s'omplia de gom a gom però sempre amb somriures!
No entenc xq s'abandonen els origens en nom de la modernitat i les "pesetes"! És el mateix sentiment que em provoca quan l'ajuntament o altres entitats permeten i han permès que s'enderroquin obres mestres arquitectòniques amb la única excusa que la llei no ho permet o xq senzillament no els surt dels nassos.

Trist, molt trist!
Reflexioneu propietaris!! torneu-nos el Viena original amb la barra fins a la tarima del piano i despreneu-vos de la resta de l'espai!! Ni el necessitem ni el volem!!
era part de la cultura de l'epoca d'un servei ràpid per als sabadellences
gina serra, 19/05/2017 a les 09:53
+1
-0
No vull Parlar sobre la qualitat dels seus productes, en Canvi de Si del seu servei que és únic, on primer consumeixes i després pagues el que has consumit a la sortida, on el seu servei estava condicionada a la clientela que treballava alrederodes i tenien 15 minuts per esmorzar, la importància està en que era part de la cultura de l'epoca d'un servei ràpid per als sabadellences
Llastima !!
Marta N., 19/05/2017 a les 00:28
+1
-0
Pero ya hacía tiempo que estaba cambiando , silenciosamente pero cambiaba.
Lo que tendrían que hacer es abrir si quieren el de enfrente pero dejar el nuestro con nuestra barra , pero volver a cantar como hacían antes , a "grito pelao" , como flipaba de pequeña cuando los oia y los veía correr para servirnos a todos , yo quiero eso y en el sitio de siempre.
Sr. Viena , abra el otro si usted quiere para dar comodidad a los nuevos usuarios y dejemos el nuestro a los que hemos crecido con usted .
"AL FONDO VACIO SEÑORES"
PEP, 18/05/2017 a les 23:07
+2
-0
CRECX QUE VAL LA PENA ESTAR APRETAT PER TAL DE MANTENIR L'AMBIENT DE SEMPRE, TE PERSONALITAT I SI MERS NO EL RECORD DEL MANOLO..............
LA RESTA SON IMPERSONALS, I SI LA VERITAT ES QUE LA QUALITAT ESTÀ ANANT A LA BAIXA
Quina llàstima!!
Enric, 18/05/2017 a les 21:28
+1
-0
Quina llàstima, l'altre dia hi esmorzava i pensava...suposo que aquest el mantindran ni que sigui com emblema, doncs no, quina pena, primera perquè els nous, amb tot el respecte, però són horrorosos de decoració, freds de materials i d'il.luminació, segona, s'ha perdut totalment l'esperit que va caracteritzar el Viena, que era el servei ràpid, eficient i alegre, era un fet diferencial respecte als altres locals de restauració.
Els pares ho han creat i pujat...els fills ho mantindran, (si és que no s'ho venen), per inercia i els néts ho enfonsaran.
Un historic
Silvia, 18/05/2017 a les 17:44
+2
-0
Vaig neixer el mateix any que el local i tota la meva infantessa la recordo amb els dissabtes vespre amb els pares el Viena, es el simbol Viena, no podeu tancar el cor d'aquest establiment, es del meu punt de vista un error
Silvia V
el primer viena
Annònim, 18/05/2017 a les 15:16
+1
-0
El primer viena ba ser a la avda barberà al costat del banc de sabadell. El varen traspasar per obrir el de la plaza sant roc fa uns 45 anys
Imatge
Albert , 18/05/2017 a les 13:23
+0
-0
El negosis son per guanyar i si creuen que es el millor dons res a dír.
Pero aquet VIENA es part de las costums ja de dos generacions o casi tres de la gent de Sabadell . parada obligatoria punt de trobada amb un ambient que el seguents ja no tenen l.encant d.aquet el primer VIENA de tos el casi 45 o 50 establiments repartits per arreu.
Pensu personalment que coses mes rares se han vist ""perque no deixarlu obert"" Fer el nou igualment i que la gent pugui decidir on anar ......
Si a fer cua i pagar i menta on puguis o seguir sentin la cantarella de
"""""O I D O """"""
Aixo no te preu .....gracias
Tot té un principi i un final
Joan Serra, 18/05/2017 a les 10:08
+0
-0
Amb el canvi de decoració, terres, etc.... d'alguns dels locals sembla que ja va començar un canvi important de lo que fins llavors havia estat l'imatge corporativa del Viena. Ara sembla que arriba el moment de passar pàgina i tancar el local que és el bressol del naixement del Viena. Amb això es perdrà una part important de la història del mateix Viena i de Sabadell. El millor entrepà del món ja s'està preparant per al seu enterrament. Els canvis de generació comporten aquests errors. La història no importa, potser perquè realment és el passat que ja no existeix.
L'únic Viena que encara és el Viena
gma964, 18/05/2017 a les 07:42
+5
-1
És l'únic Viena que encara es menja com el Viena, amb el bikini calent i els entrepans ben planxats, però suposo que el sentimentalisme no serveix per res davant els calers ,oi? crec que conservar els origens és un valor positiu per una empresa i el Viena els està perdent...
Qualitat
Anònim, 18/05/2017 a les 04:20
+4
-0
Ha baixat moltíssim la qualitat. Ells han estat els primers en faltar a l'essència del Viena. A mi, personalment, em sap molt de greu
ES PERDRÀ L'AUTENTIC VIENA!!!!
Mariajo, 18/05/2017 a les 03:31
+5
-0
La genialitat d'aquest Viena, el tracte personal, el seu sistema de cartulines per les comandes i en definitiva la seva peculiaritat, a part de que he crescut amb ell, fa que sempre vagi allà i només visiti el moderns locals Viena si em trobo fora de Sabadell. Per mi es un local únic amb un encant que la resta dels locals de la mateixa cadena no tenem ni de lluny.
El Viena? El autèntic
Silvia T. 18/05/17, 18/05/2017 a les 01:01
+7
-1
Es una llastima que el canviïn de lloc i tanquin el que ha fet història. Quan li dic el meu marit: Anem a sopar el Viena, ell sempre amb respon: Però al autèntic no? I el autentic el de debò es el de la plaça Sant Roc.
No volem canvis! Ens agrada com és! Menjar a la barra, fen filigranes per arribar ala mostassa o demanan a qui tens el costat que t'allargui els toballons i amb el qui acabes parlant encara que no el conegui's de res.
CORDONS no el tanqueu!!!
En pro de la modernitat
Edu, 18/05/2017 a les 00:49
+2
-1
Em sap especialment greu aquest canvi de local. Allà hi tinc molts records i, a més, trobaré a faltar el bon tracte que rebem per part dels treballadors d'allà.
No hi ha establiment igual que el Viena de l'Ajuntament.
Una llàstima
Troglo, 18/05/2017 a les 00:25
+4
-1
Donçs si, és una grand pena i com ha comentat algú per aqui, quand van afegir la sala grand del darrera ja no va ser el mateix peró vaja fins a tancar-lo és patètic. Sempre recordaré aquells temps que hi havía cues per sopar a la barra amb el piano al fons i quan et posaves el cigarret a la boca, no t'en adonaves i un cambrer et donava foc...
Quin greu...
Su, 18/05/2017 a les 00:06
+6
-1
Primer el passeig, els jardinets, el racó del campanar...tot plegat i convertit en espais encimentats i freds...pero ens quedava el Viena...entraves i et traslladaves al passat: quan erem petits i els pares ens asseien als tamborets de la barra per assaborir un " biki" o un "Zipi Zape" mentre vèiem els cambrers més ràpids del món atabalats amunt i avall i sempre somrient i regalant-te una piruleta...
No. No serà el mateix...tot això es perdrà amb els records...quin greu...
Local emblemàtic
Anna Garcia Garay, 17/05/2017 a les 22:39
+4
-0
És una llàstima que tanquin aquest local tan emblemàtic per als sabadellencs. Amb ell desapareixeran gran part dels records que tots guardem d'ell (el piano, la barra, els cambrers, les nits de Viena i Euterpe, etc.), I el fet que es perd el primer local de la cadena i la seva història. És una manera d'esborrar el seu origen, no ho trobo correcte.
Neoliberal
Anònim, 17/05/2017 a les 22:10
+4
-0
El nou dirigent ja s ha deixat notar. I no positivament pels treballadors. Ara canvi de local. Un nou pas al neoliberalisme i oerdua de identitat
Primer la tradició Viena
Mons, 17/05/2017 a les 22:00
+12
-0
Perdem la tradició de ser el primer local Viena i també tota una tradició de menjar a la mateixa barra tot esperant el que has demanat. Una gran pena !!!! 😔😔😔
Ja vam perdre el famós crit del Manolo FONDO VACIO!!! 😣😣
uffff quina pena
Emma, 17/05/2017 a les 19:15
+11
-0
Era l unic on podies tenir una bona conversa a la barra.
Tots els.altres tenen l aire d aquests grans lloc de menjars rapids.
Es una pena.
Si,finalment marxan aquest local podrien deixar lo com a museu de l empresa.
Llastima
Josep m. , 17/05/2017 a les 19:09
+2
-0
Durant molts anys cada dia era el meu lloc d esmorzar. Ara visc a Puigcerda, i sempre k puc vaig a un Viena, ja sigui Andorra o Sabadell. Llastima amb porta molts records. !!!
No me gustaría que cerrara
Silvia , 17/05/2017 a les 17:35
+12
-0
Yo trabaje allí hace 16 años, el trato con el cliente, la forma de hacer los bocadillos, ese cariño, ese esmero con que se hacían las cosas se perderá con este cierre, ya que he estado en otros y no tiene nada que ver, aparte que como dicen se cierra una parte importante de Sabadell, es una pena.
Estètica de cafè europeu?
Anònim, 17/05/2017 a les 16:48
+5
-1
Amb això del Viena segurament passa com amb moltes establiment que han marcat època. Ens sap greu que desapareguin però a la vegada, nosaltres mateixos som els primers que deixem d'anar-hi. I els negocis són això, un negoci. De totes maneres, si jo fós la marca, haura mantingut la part original, la més emblemàtica, la històrica, la que té més encant i hauria tancat la sala del darrera que sempre l'he trobat horrible. Com trobo horribles tots els establiments de la cadena. Estètica de cafè europeu? No ens passem!
No al tancament
Silvia!, 17/05/2017 a les 15:04
+19
-0
Sempre que vaig al Viena, vaig al de l'ajuntament. M'agrada seure la barra, m'agrada interactuar amb el personal, m'agrada esperar asseguda mentre preparen la meva comanda. Si canvien e Viena i el transformen com els altres. Doncs ja he anat al viena tot el que hi havia d'anar. Quedara com un bonic record.
En absoluto estic d'acord
Josep Garcia, 17/05/2017 a les 14:43
+21
-1
Cada cop més es nota l'actitud dels propietaris actuals, aquest Viena per a alguns, com jo mateix, es algo més que un lloc d'entrepans, per aixó a arrivat a tindre el nom i el resó que té
No dubto que sigui mes modern el nou local, pro per mi el "Viena" es aquest local i después el de Granollers, alguns encara tenim sentiments.
Ho considero totalment una decisió molt desacertada.
NO SERÀ EL MATEIX
Sandra, 17/05/2017 a les 14:33
+14
-0
L'únic que val la pena, els altres no els trobo tan bons, se suposa que la matèria prima és la mateixa a tots els locals, però el resultat no és el mateix.
L'empresa té dret fins i tot a tancar-los tots
Gustavo Ruiz, 17/05/2017 a les 14:13
+11
-1
...Però jo si no queda cap barra ja en cap local, on demanar tranquil·lament com s'havia fet sempre, i no haver-te d'anar aixecant cada vegada que vulguis demanar i/o omplir la gerra, hi aniré ben poc. I crec que amb el que jo he consumit allà al llarg de tota la meva vida, ja han pogut pagar-ne un d'aquests nous locals. Cafè europeu? Què coi vol dir això? El que han fet mica en mica és carregar-se l'estil de tradicional taverna centre europea i passar a l'estil McDonald's. Una llàstima tot plegat. Ja no ens quedarà ni el consol d'anar al Grinzing de la Rambla, que crec que també ha plegat o estar a punt de fer-ho. La modernitat que ho iguala tot aborregadament, s'emporta un dels últims icones de Sabadell.
Mals temps per les tradicions.
R.I.P Viena.
No a qualsevol preu
Agustí, 17/05/2017 a les 13:38
+20
-0
Jo ho sento però tancar aquest local és tancar el Viena, per mi. De cara a fer diners, és lògic, cues com en un mcdonalds i com més gent millor, però la imatge del Viena és la del local que volen tancar i no la dels nous locals, que recorden massa a d'altres cadenes.

Per mi, si tanquen aquest local, ja poden tancar tots els altres.

Salut.
ADÉU A LA PLANXA BONA
Anònim, 17/05/2017 a les 13:30
+17
-0
És l'únic Viena on encara et pots menjar un entrepà de planxa en condicions, fet amb "carinyo". La resta de locals són tan estandarditzats que s'ha perdut tota la "essència Viena", els entrepans arriben a ser "secs".
Viena
Anònim, 17/05/2017 a les 13:20
+4
-0
A mi ja m' està be tal com està
El fi d.una etapa
Anònim, 17/05/2017 a les 12:58
+14
-0
Es perd un troç d.historia de sabadell
Què?
Macianenc, 17/05/2017 a les 12:18
+6
-22
Què vol dir si hi estem d'acord? L'empresa té tot el dret de fer-ho. No entenc aquesta enquesta.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.