L'Institut Baix Camp repeteix el segon lloc al concurs Cultura Clàssica Odissea

El certamen està adreçat principalment als estudiant de cultura clàssica, llatí i grec, amb l'objectiu de treure la cultura clàssica de les aules

per ES/Redacció , 6 de febrer de 2015 a les 17:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Baix Camp ha quedat en segona posició per segon any consecutiu el Concurs de Cultura Clàssica Odissea que es duu a terme online i que està Organitzat per l'Associació de Professors de Llengües Clàssiques de Catalunya (APLEC), amb el suport de SEEC, SCEC, ICAC, MAC, Iberia Graeca, Prosopon, Auriga i Forum Traiani.

Així mateix, l'equip Kaloi Kai Agathoi, format pels alumnes de primer de batxillerat Ariadna Cabeza, Joel Gomis i Maria Medrano va quedar empatat amb un equip del Mollet del Vallès, que només els va superar en temps de resolució. En la quarta edició del concurs, convocada per l'APLEC, hi podien participar els alumnes pertanyents a qualsevol dels centres oficials d'Ensenyament Secundari de Catalunya.


El certamen està adreçat  principalment als estudiant de cultura clàssica, llatí i grec, amb l'objectiu de treure la cultura clàssica de les aules, almenys durant uns dies. Les preguntes estaven cenyides al currículum que s’imparteix als centres i, tal com s’estableix a les bases, cada dia van girar al voltant de diversos temes concrets, enguany es van centrar en el tema L'amor a Grècia i Roma. 

 

Participació