Vaho Reus: Del reciclatge urbà al disseny exclusiu

L’establiment ha obert portes fa pocs dies i presenta una línia de productes exclusiva confeccionats a partir del reciclatge de banderoles i cartells publicitaris de PVC | Un concepte innovador que ha arribat ja a la capital del Baix Camp

per Redacció, 19 de desembre de 2014 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vaho Reus s'ha establert al carrer Major, 22. Foto: ReusDiari.cat.


Vaho Reus és una nova botiga de bosses, motxilles i complements diversos que farà les delícies de totes aquelles persones que vulguin donar un toc d’originalitat i exclusivitat a la seva indumentària.


 
Al capdavant de Vaho Reus hi ha la Maria Madruga A., una jove dissenyadora gràfica amb clara vocació emprenedora que explica amb entusiasme la filosofia d’aquest nou establiment reusenc: «Cadascuna de les peces de Vaho és única i exclusiva. No hi ha dos models iguals. Són peces divertides, coloristes i amb dissenys divertits i innovadors. És un producte molt diferent de tot el que hi ha a la demarcació actualment.»
 

A més dels productes confeccionats amb les banderoles publicitàries de PVC, que, penjades dels fanals, anuncien esdeveniments o temes diversos, hi ha també una segona línia de productes fets amb càmera de pneumàtic de bicicleta, tractor i camió, una marca que està en constant evolució per tal d’incorporar nous materials a les col·leccions de productes.
 

Amb un acurat tractament, disseny i confecció posterior, aquests materials, molt resistents i completament impermeables, es converteixen en articles tan personals i innovadors com bosses, carteres, cinturons, motxilles o bosses de viatge, tot de disseny exclusiu i línies actuals, molt urbanes i innovadores.

 
A més de contribuir al respecte al medi ambient donant una segona oportunitat a materials que, d’altra banda, es llençarien, Vaho també emprèn accions d’obra social pel fet que part dels productes es confeccionen en col·laboració amb iniciatives solidàries i d’interès social com les que es duen a terme al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) i a la presó Model de Barcelona. Maria Madruga A. aposta per la confecció de producte publicitari directament vinculat a les comarques de Tarragona: «En aquests moments tenim bosses fetes amb els cartells de les festes majors de Reus i apostem també pels productes de la demarcació, amb personalitat pròpia i vinculats a Reus, Tarragona i els pobles del voltant.»
 
Vaho Reus és l’únic establiment d’aquestes característiques que hi ha a les nostres comarques. «Vaig escollir Reus perquè és una ciutat on el comerç té un protagonisme destacat i on hi ha molta gent, tant de la ciutat com de fora, que visita el centre històric de la ciutat per passejar i comprar. Estic molt contenta d’haver pogut obrir aquest establiment a la capital del Baix Camp», explica la propietària de l’establiment.
 
A Vaho Reus s’hi poden trobar productes adequats per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Complements amb un estil propi i molt definit que des d’ara podreu trobar al carrer Major, 22, de Reus.
 

Vaho és una nova botiga on trobareu bosses i complements diversos. Foto: ReusDairi.cat.


Vaho Reus, per donar a conèixer la seva gamma de productes entre els nostres lectors, sorteja una bandolera exclusiva. Per participar al sorteig només cal que empleneu el formulari següent; teniu temps fins al divendres 2 de gener al migdia.
 
SORTEIG TANCAT


Dades de Vaho Reus
Carrer Major, 22
REUS
Telèfon:  977 126 400
Horari:    De dilluns a dissabte
              de 10.00 h a 13.30 h
              de 17.00 h a 20.30 h
Obert els festius 21 de desembre i 4 de gener.
Facebook: Vaho Reus.
S’accepta pagament amb targeta

 

Participació