La millor opció en electrònica amb l'assessorament de Sony Center

Aquesta històrica botiga del Tomb de Reus, amb més de 40 anys d'experiència, ofereix una qualitat superior en tota la gamma de productes sota el paraigua de la marca Sony reconeguda mundialment

per Redacció / L.S., 5 de desembre de 2014 a les 17:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La «hand zone» permet als clients provar els productes Sony. Foto: L.S.


Des de fa més de quaranta anys Reus disposa d'un centre de referència en el món de l'electrònica i els aparells d'oci domèstics i també a l'àmbit professional. Es tracta de l'establiment Sony Center, ubicat al número 5 del carrer de Prat de la Riba des dels seus inicis. El recorregut que ha passat aquesta botiga és molt llarg, i ara es troba en mans d'Helena Pàmies, la segona generació que se'n fa càrrec.


Sony Center és ara un projecte d'àmbit mundial, però va començar com a Electrònica Reus, per posteriorment unir-se al projecte Sony Gallery, que feia referència a nivell estatal, fins al pas definitiu que els ha dut a l'actualitat. Amb el paraigua d'una marca reconeguda i líder a escala mundial com és Sony, la botiga reusenca s'ha unit a aquest darrer projecte en el qual es comparteix a tot el món una mateixa imatge i filosofia: el client ha de poder conèixer i provar el producte. És per això que a Sony Center Reus hi trobareu l'anomenada hand zone, on es troben els productes exposats perquè els interessats puguin conèixer-los de primera mà i experimentar-ne el funcionament.
 

A Sony Center podràs viure l'experiència dels seus productes. Foto: L.S.


La filosofia d'aquesta empresa reusenca passa per assessorar el client i donar un dels serveis que més es valoren avui en dia: la postvenda. A Sony Center els seus clients no s'hauran d'encarregar de res en cas d'avaria, ja que des del mateix establiment es duen a terme tots els tràmits que siguin necessaris per resoldre qualsevol incidència.

A banda d'aquest factor tan important com és el servei postvenda, a Sony Center un dels altres pilars del negoci és escoltar el client i segons les seves necessitats recomanar el producte que millor s'hi ajusti. Els clients se sentiran molt ben atesos i podran estar segurs que el producte que s'enduen és el que més s'adiu a ells. A més, a Sony Center no només hi tenen cabuda els clients que busquen electrònica per a ús domèstic, sinó que els professionals també hi trobaran tot tipus de material d'alta qualitat de la marca Sony, siguin televisors, càmeres, projecció, informàtica, etc. En definitiva, un producte perfecte que cada cop està més lligat a les noves tecnologies i la connectivitat.

 

La tecnologia més a l'avantguarda la trobareu a Sony Center. Foto: L.S.


Fugint de la imatge estereotipada que poden tenir les botigues oficials de les marques, a Sony Center podreu trobar els preus més ajustats acompanyats de constants promocions i sempre amb algun valor afegit, com per exemple 5 anys de garantia en un producte.

Finalment, l'equip de Sony Center també disposa de l'establiment situat al número 20 del carrer de Llovera, el Watch Center, en el qual ha volgut seguir amb l'especialització de productes i oferir una gamma de gairebé 1.000 rellotges de la marca que ja fa trenta anys que defensen, Casio, també líder en el seu sector i que té productes per a tots els targets tant des del punt de vista econòmic, de tipologia i de públic.

Sony Center sorteja entre els nostres lectors uns magnífics auriculars Sony i un paquet de pel·lícules Blu-ray en 3D. Participar-hi és molt senzill: només cal que empleneu el formulari següent. Teniu temps fins al divendres 19 de desembre al migdia.

SORTEIG TANCAT

Normes del sorteig
— Per participar en aquest sorteig, cal que inscriviu el vostre nom i els cognoms, el municipi i una adreça de correu electrònic. També cal que accepteu les normes del sorteig.
— Cada participant optarà al premi únic que sortegem: uns auriculars Sony i un paquet de pel·lícules Blu-ray en 3D.
— El termini per participar al sorteig finalitzarà el divendres 19 de desembre a les 11.59 hores.
— Un cop fet el sorteig, ReusDiari.cat contactarà per correu electrònic amb la persona guanyadora.
— El nom de la persona guanyadora es farà públic el divendres 19 de desembre a la tarda.
— Per qualsevol dubte, podeu contactar amb ReusDiari.cat mitjançant el correu participacio@delcamp.cat.
— Mitjançant la participació al concurs, els participants s'inscriuran també al butlletí diari de delCamp.cat. En compliment de la llei vigent, podreu desapuntar-vos-en, sempre que ho vulgueu, com s'indica al butlletí.

Dades Sony Center Reus
Carrer de Prat de la Riba, 5
REUS
Telèfon:  977 315 158 
Horari:  De dilluns a dissabte
            de 9.30 h a 13.30 h
            de 16.30 h a 20.30 h
Obert els festius 6, 8, 14, 21 de desembre i 4 de gener.
Pàgina web: Sony Center Reus a Facebook
S’accepta pagament amb targeta

 

Participació