Reviviu l'aniversari del Taller Baix Camp amb una imatge en 360 graus

El Teatre Bartina va acollir una carpa de circ improvitzada per celebrar el 35 aniversari del taller

per ES/Redacció , 27 de novembre de 2014 a les 13:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la celebració. Foto: Merops360.com
 

El passat dimarts 25 de novembre el Teatre Bartrina es va convertir en una carpa de circ inprovitzada. L’activitat la van dur a terme en el marc del 35 aniversari del Taller Baix Camp en què per celebrar aquesta important data els alumnes de l’aula de teatre del Punt de Trobada, l’espai de lleure de l’associació, van preparar l’espectacle TBCirc, una representació que endinsarà al públic en una carpa màgica.


D’aquesta manera, els assistents van poder gaudir d’una representació sensorial, sorprenent al públic i als mateixos actors de forma simultània i a la vegada va oferir als actors la possibilitat de viure una experiència nova i enriquidora com va ser pujar per primera vegada a un escenari.

A l’espectacle hi van participara professionals de diferents àmbits artístics de casa nostra. I Prèviament es va dur a terme un mutu coneixement i inspiració entre els alumnes de l’aula i tots ells i es podran veure les pintures mural de la Núria Mariné, la fotografia de Tona_go, gaudir de la música en directe, creada específicament per aquest espectacle, del pianista Jorge Varela, l’actor Ferran Vidilla, el grup de percussió Les Lloques, la dansa Bollywood de l’Oriol Grau i els MahiVe dance o la màgia de Gilbert Trilles. Podeu reviure la jornada amb la imatge de 360 graus que va realitzar Carles Balsells de Merops360 que us transportarà al Teatre Bartrina. 


 

 

Participació