L'Institut del Teatre organitza al Giny una jornada de formació de dansa

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte «Dansa en xarxa», que té per objectiu estendre al territori una oferta formativa de dansa

per Redacció , 19 de novembre de 2014 a les 12:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mostra d'una sessió del programa «Dansa en xarxa». Foto: Luís San Andrés.


El Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i diferents escoles de dansa de les comarques de Tarragona, organitza aquest dissabte, 22 de novembre, al Giny - Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, una jornada de formació adreçada a l'alumnat de dansa de tot el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


Aquesta serà la primera jornada que es fa a les nostres comarques del projecte «Dansa en xarxa», promogut per l'Institut del Teatre i el Departament d'Ensenyament i que té com a objectiu estendre al territori una oferta formativa de dansa. Durant la sessió, l'alumnat podrà participar en una classe magistral que inclou les especialitats de dansa clàssica, contemporània i folklore/espanyola, que conformen els actuals estudis professionals de dansa. Fins ara han confirmat la seva participació les escoles següents: Centre de Lectura de Reus, Escola de Dansa Núria Díez, Estudi de Dansa Montserrat, Estudi Giselle, Escola Municipal de Móra d’Ebre i Escola de Dansa Jaqueline Biosca.

El Giny – Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, facilita les seves instal·lacions on s’impartirà la classe, mentre que els professors seran els docents del Conservatori Professional de Dansa amb Keith Morino com a director del centre i les professores Maria Muñoz, Marina Escoda i Elisenda Castell. La classe és també oberta als tots els docents de les escoles que hi aporten alumnes. En finalitzar s’obrirà un diàleg amb els mestres assistents i pares que ho desitgin en què es podran fer preguntes.


En una segona fase del projecte, durant el mes de febrer de 2015, aquests alumnes seran convidats a assistir a una altra classe magistral a les instal·lacions del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre a Barcelona.

 

Arxivat a:
Cultura, Giny, dansa
Participació