ReusDiari.cat, també en paper aquesta Diada de Sant Jordi

per Redacció , 22 d'abril de 2013 a les 20:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El exemplars en paper de ReusDiari.cat es repartiran per tot el Baix Camp. Foto: ReusDiari.cat

És el primer cop que ReusDiari.cat fa el salt al paper aprofitant aquesta diada de Sant Jordi. L'edició especial compta amb vuit pàgines a tot color amb el protagonisme a la portada de les roses de ganxet creades per les Ganxetes del Pòrtia, i es repartirà per tot el territori del Baix Camp. A més de la presentació de les novetats del grup delCamp.cat, també es podrà consultar una entrevista en exclusiva amb el futbolista reusenc Sergi Roberto, així com el primer capítol d'una nova secció 'Agulles de ganxo' on el lector podrà aprendre a fer una rosa de ganxet com la que protagonitza la portada de l'edició de paper de ReusDiari.cat.


Aquesta primera edició en paper de ReusDiari.cat vol presentar totes les novetats del grup delCamp.cat, amb la creació de capçaleres locals arreu del territori de les sis comarques del Camp de Tarragona, la Botiga de delCamp.cat o la creació del portal ToteslesEntrades.cat. Sota el paragües del Grup Nació Digital, un dels tres webs informatius en català més llegits, el grup liderat pel portal delCamp.cat i tots els mitjans locals lideren la informació als seus municipis i esdevenen, en la majoria dels casos, els mitjans de referència.

Mirar Reus amb més deteniment és un dels objectius principals de la creació de ReusDiari.cat , ja que era una preocupació del grup delCamp.cat donar una informació més propera de la ciutat de Reus i donar-li el pes específic que té la ciutat. La línia editoral del diari digital ens porta a defensar inequívocament la ciutat de Reus, però sense deixar de denunciar totes aquelles coses que grinyolen donant veu als protagonistes socials, econòmics i polítics de la ciutat. Amb ReusDiari.cat es vol refermar el compromís de fer un diari digital de ciutat fet per tothom i per a tothom.


On trobar-lo? Durant tot el dia es repartirà per la plaça del Mercadal de Reus i a la parada del ReusDiari.cat a la Plaça del Castell

 

Arxivat a:
Sant Jordi
Participació