El cavaller sant Jordi ja té la seva versió click

per Redacció , 17 d'abril de 2013 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El click que representa la figura de sant Jordi. Foto: delCamp.cat

Com en altres països del món, la simbologia pròpia de cada nació es veu reflectida en pel·lícules, novel·les, i també en els jocs. I Catalunya no n’és cap excepció. Si fa uns mesos apareixia al mercat el joc del Nan Casteller o la baralla de cartes amb motius relacionats amb la nostra cultura popular i tradicional, fa poc s’ha conegut que un dels símbols més importants del nostre país, sant Jordi, patró de Catalunya, ja té el seu click. Tot i que no és una peça oficial de la marca registrada Playmobil, es pot considerar com tota una peça de col·leccionista.

 
Aquest click del cavaller més famós del nostre país ha sigut dissenyat i personalitzat per La Casa dels Clicks de Reus i permet unir una de les joguines amb més èxit en les últimes generacions i la diada de Sant Jordi: una manera d’acostar la simbologia nacional pròpia als més joves.

 
La Casa dels Clicks és una botiga especialitzada en productes Playmobil, on es pot trobar tota la gamma de productes Playmobil que hi ha al mercat, a més d’una exposició permanent de diorames i tallers de clicks. Playmobil® és un producte que des de 1974 gaudeix de molt èxit, i molts dels infants que van néixer amb ell encara recorden ara o guarden a les seves cases els seus primers clicks.

 
Aquesta figura la podeu adquirir a través de la Botiga de delCamp.cat, clicant en aquest enllaç.

 

Arxivat a:
Sant Jordi
Participació