Memorimage impartirà un nou taller per desenvolupar els documentals

El taller, impartit per Joan González, està adreçat a tots els productors i directoris que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament

per ES/Redacció , 24 de juliol de 2014 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Memorimage, el festival de cinema amb imatges d’arxiu, ha organitzat per a l’edició d’enguany un taller pràctic dirigit a tots els productors i directoris que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament. L’activitat estarà impartida per Joan González, programador del festival, productor executiu, realitzador i muntador i es farà el dia 8 de novembre, al Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR).

La iniciativa té l’objectiu de proporcionar la metodologia i les eines adequades per tal que els participants tinguin èxit en la producció i desenvolupament de documentals. El taller treballarà amb els projectes per convertir el tema en la millor pel·lícula possible a través de focalitzar la història, trobar el millor títol, construir el 'story line' més atractiu i descobrir els millors personatges, entre altres. La iniciativa ja s'ha estat impartit en diversos festivals i trobades professionals com el Festival de Sant Sebastián, Festival de Cartagena de Índias (Colòmbia), DocMontevideo (Uruguai), Surdocs (Xile) i DocsBarcelona.


Joan González ha produït més de 150 documentals, alguns d’ells premiats a la Berlinale i seleccionats a festivals com l’INPUT o a Sundance. Altres documentals per a televisió han estat els programes més vistos en Prime Time. Joan Gonzàlez va rebre el Premi EDN 2013 per la seva contribució al desenvolupament de la cultura documental al sud d’Europa. Actualment, a més, és el director del festival DocsBarcelona. El taller tindrà un cost d'inscripció de 55 euros i tothom que ho desitgi es pot apuntar, abans del 30 de setembre, al correu electrònic: info@memorimagefestival.org

 

Participació