Cuida la teva vista i llueix ulleres amb Montaña-Estradé Òptics

per ES/Redacció, 18 de juliol de 2014 a les 19:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des del 1995 Montaña-Estradé té un servei d'òptics professionals. Foto: Eli Sarraseca.

La vista és un dels sentits més importants, ja que un 80% de la informació que rebem la captem a través dels nostres ulls. És per això que s’ha de cuidar el sistema visual; aquest ha de ser eficaç pel que fa a les percepcions del dia a dia i també perquè ens ha d’ajudar a aconseguir el màxim nivell d’aprenentatge.


Montaña-Estradé Òptics, situat al carrer de Jesús, 13, és un negoci familiar que busca assolir la màxima qualificació i nivell professional, sigui per fer una lent que serveixi per llegir o bé un progressiu d’alta gamma. Per aquesta raó disposen de dos òptics optometristes perquè els clients obtinguin el millor assessorament pel que fa a l'estudi visual o bé els aconsellin quin tipus de filtres es necessiten per a les ulleres de sol depenent de l’activitat que es dugui a terme.

A l'establiment disposen de models singulars de muntures. Foto: Eli Sarraseca.


A més, avui en dia les ulleres s’han convertit per a molts en un nou complement de moda, adaptant-se a tot tipus d’estil i personalitats. Per aquest motiu, l'òptica sempre s’ha caracteritzat per tindre les últimes marques i models més venuts, encara que els que busquen les muntures alternatives i la singularitat amb models diferents i alternatius també hi tenen cabuda, perquè la botiga sempre està al corrent. En aquesta línia, la botiga també disposa d'un ventall d'aparells de precisió, telescopis, microscopis, prismàtics, estacions meteorològiques, lupes i termòmetres.

A la botiga també tenen termòmetres i aparells de precisió. Foto: Eli Sarraseca.


Per altra banda, a part dels estudis òptics ordinaris, també duen a terme un estudi innovador destinat a infants de 5 a 12 anys amb la finalitat de millorar el seu rendiment. El programa «Visió i aprenentatge» està dissenyat per millorar el rendiment escolar, ja que està demostrat que les habilitats visuals es poden entrenar i així s'aconsegueix potenciar les capacitats dels joves. D'aquesta manera, apliquen al pacient el programa, en què es treballa de manera amena i dinàmica l'eficàcia visual i el processament de la informació, des de la mobilitat ocular fins a la memòria visual, per tal de millorar la velocitat i la comprensió lectora, millorar l'aprenentatge i el rendiment, potenciar els reflexos en l'esport i relaxar el sistema visual en l'ús prolongat de les noves tecnologies.

Si sou pares i teniu un xiquet o una xiqueta d'entre 5 i 12 anys, teniu l'oportunitat de guanyar un estudi visual per als vostres fills del programa «Visió i aprenentatge». Per fer-ho només heu de participar en el sorteig que teniu a continuació; teniu temps fins al divendres 1 d'agost al migdia; d'aquesta manera, si s'escau, podreu detectar alguna deficiència visual en els vostres fills o bé, si practiquen algun esport, podreu potenciar la seva capacitat de reacció. 

Dades de Montaña-Estradé Òptics
Carrer de Jesús, 13
REUS
Tel.: 977 344 703
Horari:  De dilluns a divendres
de 09:00 a 13.00 h
tardes de 17:00 a 20:30 h
Dissabtes
10.00 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h
Web: Facebook Montaña-Estradé Òptics
S’accepta pagament amb targeta
 

 

Participació