Sis alumnes de l'institut Baix Camp finalitzaran els seus estudis a l'estranger

Faran les seves pràctiques de formació professional durant dos mesos en empreses d'Itàlia, França i Anglaterra

per Redacció , 25 de juny de 2014 a les 17:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Enguany sis alumnes de formació professional de l’institut Baix Camp de Reus sortiran a l’estranger a finalitzar el seu període de pràctiques a empreses. Concretament, una alumna de cicle formatiu de grau superior d’higiene bucodental farà l’estada a Roma durant dos mesos, un altre alumne de grau superior de desenvolupament d’aplicacions web va començar les seves pràctiques a Newcastle (Anglaterra), i s’hi estarà també dos mesos. Els altres quatre alumnes, de grau mitjà, tres de sistemes microinformàtics i xarxes i una de comerç, faran les pràctiques a Sallanches (França) en el marc del programa Leonardo.

 

Si fa uns anys era difícil que l’alumnat de la formació professional sortís a l’estranger a fer pràctiques o a treballar, encara que fos per un temps limitat, segons fonts del mateix institut, actualment es constata que la motivació de sortir i anar a millorar la formació en altres països europeus es cada vegada més alta. De cara a l’any vinent, expliquen, ja hi ha deu alumnes que han sol·licitat poder acabar el curs fora. 

 

Participació