L’Escola de dansa Artis-Fargs celebrarà una mostra benèfica

L'espectacle se celebrarà aquest dissabte 31 de maig al Teatre Bartrina i els diners recaptats es destinaran en la seva totalitat al Banc dels Aliments

per ES/Redacció , 30 de maig de 2014 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A favor del Banc dels Aliments, el Teatre Bartrina acollirà el pròxim dissabte 31 de maig a les 20.00 hores una mostra de dansa bènèfica organitzada per l’Escola de dansa i arts escèniques Artis-Fargs. Així mateix, els diners de l’entrada es destinaran en la seva totalitat al Banc dels Aliments, concretament a despeses de logística.

Abans d’engegar la mostra està previst que se celebri una projecció on s’explicarà la tasca que duu a terme la tasca del Banc dels Aliments la seva participació fonamental en el programa de gestió alimentària responsable de Reus, que actualment abasteix 890 famílies amb un total 3.560 persones beneficiàries d’aquesta ajuda solidària. Pel que fa al lideratge d’aquest programa correspon a l’àrea de Benestar Social, la implicació de la Fundació Banc dels Aliments i del Taller Baix Camp i la col·laboració estreta de l'Agència de Residus i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, així com d’algunes cadenes de supermercats, el Mercat del Camp, entitats socials i institucions i administracions públiques.

 

Participació