El treball d'un alumne de la URV ajuda en la comunicació del Banc d'Aliments

Aquesta col·laboració és fruit del programa Aprenentatge-Servei

per Redacció , 11 de maig de 2014 a les 09:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa Aprenentatge-Servei obre als alumnes la possibilitat d’aprofitar el treball fi de grau que es duu a terme l’últim any dels estudis, valorat en 6 crèdits ECTS i de compliment obligatori, per prestar servei a una entitat sense ànim de lucre del nostre territori en un marc acadèmic. D’aquesta manera l’alumne pot desenvolupar un bé per a la comunitat a la vegada que aprova aquests crèdits, necessaris per aconseguir el graduat.

Aquest curs tenim com a exemple el cas del reusenc Sergi Novo, alumne de 4t d’Administració i Direcció d’Empreses, que, des de Suècia pel seu Erasmus, pretén ajudar el Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona a millorar la seva comunicació. D’aquesta manera, Novo intenta satisfer algunes de les mancances actuals del Banc d’Aliments en col·laboració amb el secretari del Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona, Antonio Garcia, i la professora de la URV Dolors Setó, especialitzada en responsabilitat social, sostenibilitat i ètica empresarial.


Aquest treball fi de grau se centra principalment a impulsar la comunicació de l’entitat a la societat mitjançant l’activisme en xarxes socials, la creació de documents informatius per a la captació de noves empreses col·laboradores o la recercar nous voluntaris, entre altres. D’aquesta manera, les tres parts implicades esperen aconseguir un bé social comú.

 

Arxivat a:
Societat, URV
Participació