Les Ganxetes del Pòrtia tornen a actuar

Aquesta vegada han decorat un dels fanals de la plaça Mercadal

per ES/Redacció, 13 d'abril de 2014 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge del fanal decorat per les Ganxetes. Foto: ReusDiari.cat

Les Ganxetes del Pòrtia, conegudes per dur a terme accions d'art urbà i autores del cartell de les festes de setembre de Reus, han tornat a actuar. Aquesta vegada van fer una acció ahir al vespre, dissabte 12 d'abril, a la plaça Mercadal en què van decorar el fanal de la plaça proper a la Casa Navàs.


Aquesta vegada van poder dur a terme l'acció sense cap incident, deprés que tinguessin problemes en una acció duta a terme a la plaça Prim que va acabar amb una pica-baralla entre les autores i la responsable de la Guàrdia Urbana de la ciutat, la política popular Alícia Alegret. Encara que, van gaudir de més expectació de l'habitual, perquè un mitjà de comunicació les estava gravant per dur a terme un reportatge.

El grup de joves que es reuneixen al bar que ha donat nom al seu grup, són conegudes per dur a terme activitats relacionades amb el ganxet i també han protagonitzat accions d'art urbà a la ciutat, on entre les participants es troba l'autora de la secció Agulles de Ganxo.

 

Participació