Una trentena d'entitats participaran en el 1er Mercat de Projectes Socials

Les entitats podran compartir les seves idees i necessitats amb l’estudiantat i el professorat de la URV amb la finalitat de promoure Treballs Fi de Grau o de Màster

per ES/Redacció , 3 d'abril de 2014 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 33 entitats de la ciutat de Reus participaran en el Primer Mercat de Projectes Socials, organitzat entre la regidoria de Participació i Ciutadania i la Universitat Rovira i Virgili. Les entitats presentaran el pròxim 24 d’abril 59 projectes que estudiants i professors podran triar per desenvolupar-los.

Durant el Primer Mercat de Projectes Socials, les entitats de la ciutat que hi participen tindran l’oportunitat de compartir les seves idees, necessitats i inquietuds amb l’estudiantat i el professorat universitari amb la finalitat de promoure Treballs Fi de Grau o de Màster en el context del Programa d’Aprenentatge Servei.


La regidora de Participació i Ciutadania, Àngela Tello ha valorat molt positivament aquesta col·laboració: «És un esdeveniment que incideix en l’objectiu principal de la regidoria d’enfortir les entitats de la ciutat i, per tant, posar al seu abast eines per tal de facilitar la seva tasca, ja sigui ara puntualment pensant en la presentació dels seus projectes al mercat com durant tot l’any amb l’oferiment de cursos de formació o de recursos materials i humans per tal de tirar endavant els seus projectes».

Entre les iniciatives es troben el disseny del Museu de l'Aeroclub, biografies de dones pioneres de l'aviació al territori o un estudi sobre la teràpia de vol com a eina d'integració de persones amb discapacitat per part de l’Aeroclub; l’elaboració d'un pla pedagògic per dinamitzar el Carrasclet, estudi sobre el cooperativisme i l'economia social o un estudi sobre mitjans de comunicació alternatius proposat per l’Associació d’acció cultural Despetaferro, entre altres.

 

Arxivat a:
Societat, URV, promoció, entitat
Participació