Els trucs i els secrets de la dansa vertical al Giny de Reus

Aquesta primavera s'hi impartirà un curs d'aquesta disciplina que utilitza les parets com a escenaris

per Redacció , 31 de març de 2014 a les 12:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Giny, el Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, ofereix un curs extraordinari de dansa vertical i aèria. Aquest curs forma part de la programació formativa prevista pel segon quadrimestre de 2014, i es farà del 12 d’abril al 10 de maig a la façana de les instal·lacions de l’empresa Borges; el curs anirà a càrrec de l’Associació de Dansa Vertical KstigA2 de Reus. La dansa vertical combina la dansa contemporània amb les arts circenses, les acrobàcies o el teatre. La coreografia té lloc sobre una paret o sobre la façana d’un edifici, i els ballarins queden penjats d’una corda lligats per un arnès.

KstigA2 és una associació de joves que practiquen diferents disciplines de dansa vertical i tècniques aèries. Amb aquesta activitat, proposen la realització d’un taller de dansa vertical en paret amb l'objectiu d'iniciar els participants en les tècniques bàsiques per conèixer i realitzar trucs de fàcil aprenentatge dins l’àmbit d’una coreografia aèria. Gràcies a un acord amb Borges, el Giny i l’Associació de Dansa Vertical KstigA2 portaran a terme aquest taller en una de les façanes de les instal·lacions de l’empresa reusenca, que es troben a la carretera de Salou. Per a més informació, cliqueu en aquest enllaç.

 

Arxivat a:
Cultura, dansa, Giny
Participació